Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Beheer en verhuur

Onze afdeling vastgoedbeheer faciliteert het beheer van de gebouwen en gebieden die we aankopen. Doordat we het beheer in eigen handen hebben, hebben we meer controle over processen en exploitatiekosten, bouwen we goede relaties op met onze huurders, voorkomen we dubbele werkzaamheden en creëren we uniformiteit in bijvoorbeeld werkprocessen en administratie. Onze eindgebruiker staat altijd centraal.

Regel hier al jouw zaken!

Inloggen bij Bloxs

Als huurder van ons vastgoed kun je heel gemakkelijk veel zelf regelen. Om in te loggen in het huurdersportaal klik je op onderstaande knop.

Log in

Ben jij huurder? Log dan in bij Bloxs voor meer informatie over het gehuurde of om een melding te doen. De meldingen worden op werkdagen behandeld. Indien nodig wordt de melding doorgestuurd naar de betreffende leverancier.

  • Na inloggen zie je het homescherm. Je kunt ook 'Uw informatie' en 'Meldingen' selecteren.
  • Onder 'Uw informatie' vind je alles met betrekking tot het getekende huurcontract. Ook kun je hier je financiële situatie inzien.
  • Heb je een klacht, probleem, of hulp nodig? Onder het kopje 'Meldingen' kun je dit aan ons doorgeven. Druk hiervoor op de groene knop "+Melding".

Melding doen

  1. Omschrijf je melding zo duidelijk mogelijk.
  2. Stuur indien mogelijk afbeeldingen mee.
  3. Hoe nauwkeuriger de melding, des te sneller en beter wij dit voor je kunnen afhandelen.

Wij pakken je meldingen zo spoedig mogelijk op!

Technisch/operationeel beheer

Neem contact op met Roel ter Laak via servicedesk@explorius.nl of bel 0548-535333.

Verhuur

Neem contact op met Bas ten Doeschot via verhuur@explorius.nl.

Facturatie

Voor vragen omtrent facturatie (debiteuren/crediteuren) kun je ons bereiken op finance@explorius.nl.

verschil moet er zijn

Welkom in een wereld van verschil

Elke uitdaging verdient zijn eigen oplossing. Eén die op perfecte wijzen, heden, verleden en toekomst met elkaar verbindt. Om dat te kunnen bewerkstellingen werken wij bij Explorius met een hecht team en korte lijnen. Onze mensen hebben lef, zijn fanatiek en hebben passie voor hun vak. Zij kunnen het verschil voor anderen maken, dat weten ze en dat willen ze.

Explore onze projecten

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico