Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Conceptontwikkeling

Van de aankoop van grond tot de ontwikkeling van een nieuwe bioscoop: ons werkveld is breed en kent veel aspecten. Daarom werken wij aan conceptontwikkeling, vastgoedontwikkeling, gebiedsontwikkeling en vastgoedbeheer.

In elk project nemen we bewust de tijd voor conceptontwikkeling. Het gevolg is een betekenisvolle ontwikkeling van vastgoed en gebieden, omdat binnen onze concepten altijd de eindgebruiker centraal staat. Hoe kunnen wij meerwaarde aan een gebied toevoegen voor zowel de gebruiker als de omgeving? Die vraag zit altijd in ons hoofd en is in alles het uitgangspunt. Het draait immers om de gebruikers en niet om ons. Zo creëren we een nieuwe, duurzame balans.

Neem contact met ons op

Niek staat je graag te woord

verschil moet er zijn

Welkom in een wereld van verschil

Elke uitdaging verdient zijn eigen oplossing. Eén die op perfecte wijzen, heden, verleden en toekomst met elkaar verbindt. Om dat te kunnen bewerkstellingen werken wij bij Explorius met een hecht team en korte lijnen. Onze mensen hebben lef, zijn fanatiek en hebben passie voor hun vak. Zij kunnen het verschil voor anderen maken, dat weten ze en dat willen ze.

Explore onze projecten

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico