Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Wat wij doen

Van de aankoop van grond tot de ontwikkeling van een nieuwe bioscoop: ons werkveld is breed en kent veel aspecten. Daarom werken wij aan conceptontwikkeling, vastgoedontwikkeling, gebiedsontwikkeling en vastgoedbeheer.

Vastgoedontwikkeling

Als vastgoedontwikkelaar zijn we eerlijk, enthousiast en altijd gedreven bezig met de uitontwikkeling van bijzondere projecten, zoals een bioscoop in een voormalig en monumentaal postkantoor, woon-zorgcomplexen op een voormalige ziekenhuislocatie en de transformatie van de Koepelgevangenis in Arnhem naar een nieuw woongebied. Onze vastgoedontwikkelaars werken onze projecten uit een succesvolle ontwikkeling en verkopen en realiseren elk project.

Conceptontwikkeling

In elk project nemen we bewust de tijd voor conceptontwikkeling. Het gevolg is een betekenisvolle ontwikkeling van vastgoed en gebieden, omdat binnen onze concepten altijd de eindgebruiker centraal staat. Hoe kunnen wij meerwaarde aan een gebied toevoegen voor zowel de gebruiker als de omgeving? Die vraag zit altijd in ons hoofd en is in alles het uitgangspunt. Het draait immers om de gebruikers en niet om ons. Zo creëren we een nieuwe, duurzame balans.

Gebiedsontwikkeling

Een gebouw is niet los te zien van zijn omgeving: het gebied. Het ontwikkelen van vastgoed begint bij het nadenken over het functioneren van het gebied. De kwaliteit van de omgeving is één van de belangrijkste aspecten van vastgoed en bepaalt daardoor ook mede de waarde van het vastgoed. Onze afdeling Gebiedsontwikkeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van bouw- en woonrijpe locaties.

Grondverwerving

Als risicodragende ontwikkelaar kopen wij grond en/of panden van particulieren en bedrijven. Onze conceptontwikkelaars kunnen vaststellen of de locatie herontwikkelingspotentie heeft. Ben jij een eigenaar (of vertegenwoordig je deze) van een locatie die wij kunnen (her)ontwikkelen naar bijvoorbeeld woningen, commerciële of maatschappelijke functies? Neem dan hieronder contact met ons op om de verwervingsmogelijkheden met ons te bespreken.

Vastgoedbeheer

Onze afdeling vastgoedbeheer faciliteert het beheer van de gebouwen en gebieden die we aankopen. Doordat we het beheer in eigen handen hebben, hebben we meer controle over processen en exploitatiekosten, bouwen we goede relaties op met onze huurders, voorkomen we dubbele werkzaamheden en creëren we uniformiteit in bijvoorbeeld werkprocessen en administratie. Hierdoor merken we bijvoorbeeld een grotere huurderstevredenheid: onze eindgebruiker staat altijd centraal.

Grond in bezit?

Wij komen graag met jou in contact!

Door onderstaande formulier in te vullen, neem je rechtstreeks contact op met één van onze medewerkers. Hij of zij bespreekt graag de mogelijkheden voor jouw perceel (of gebouw) en helpt je graag verder !

Geen uitdaging is te groot

Verbeeldingskracht is de sleutel tot succes

In een wereld waarin niets onmogelijk is, is geen uitdaging te groot. Ons creatieve brein staat dus nooit stil. Zo ontwikkelen wij op unieke wijze oplossingen voor gebieden en vastgoed met altijd een optimale verbinding tussen de mens en zijn omgeving.

Explore onze projecten

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico