Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Wonen, werken en leven op De Kop Handelskade!

Het aftellen begint, want op De Kop Handelskade start binnenkort een verrassend en uniek nieuwbouwproject. De stadscampus krijgt een upgrade met een drietal gebouwen die plaats bieden aan kantoren, sociale huurwoningen, studentenwoningen, horeca én maar liefst 43 luxe appartementen en penthouses met een fenomenaal uitzicht op de skyline van Deventer.

Onlangs hebben Explorius en de gemeente Deventer de anterieure overeenkomst getekend voor de herontwikkeling van de Kop Handelskade. Het ontwerp bestemmingsplan is afgerond en ligt ter inzage bij de gemeente Deventer. Tevens zal er nog dit jaar gestart worden met de sloop. Al met al zijn er weer mooie stappen genomen.

De dynamische mix van wonen, werken en leren maakt De Kop Handelskade tot een levendige omgeving voor een breed publiek. De gebouwen die woontoren ‘De Frontier’ flankeren worden ingericht met kantoren, sociale huurwoningen en studentenwoningen en op de begane grond is plek gereserveerd voor horeca. Tussen de gebouwen door loopt een mooie voetgangersroute als verbindende schakel met de stad, de (hoge)scholen en het station en vormt zo de opmars voor de verdere ontwikkeling van de Kien.

Voor dit unieke project is een speciale projectwebsite gemaakt. Op deze website is meer informatie te vinden over het project en de inhoud hiervan. Via deze website kunnen geïnteresseerden zich inschrijven om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes rondom De Kop Handelskade. Zo zal ook onder andere de verkoop van de 43 luxe koopappartementen verlopen via deze website.

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico