Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Explorius en Topicus werken samen aan de Topicus Campus

Explorius en Topicus hebben een samenwerking gesloten om als risicodragende partners samen op te trekken in de ontwikkeling van het Topicus Carré in het centrum van Deventer.

Het aantrekken en behouden van talentvolle IT collega’s is cruciaal voor de groei en toekomst van Topicus. Topicus voorziet dat de strijd om talent aan zich te binden de komende jaren zeer moeilijk wordt. Zij wil daarom haar kantoren tegenover het station, het Topicus Carré, herontwikkelen zodat het een aantrekkelijke plek wordt om te werken, te leren, te wonen en te ontspannen. Midden in de samenleving, net zoals hun IT oplossingen. De Topicus Campus kan namelijk een onderscheidende reden zijn om voor Topicus te kiezen als aantrekkelijke werkgever. Explorius zal in de samenwerking de competenties toevoegen die nodig zijn bij een complexe binnenstedelijke ontwikkeling.

De afgelopen periode is in samenspraak met het Q-team van de gemeente Deventer, Barcode Architects en landschapsarchitect Felixx gewerkt aan een verdere uitwerking van de plannen op basis van het vastgestelde ontwikkelingsperspectief.

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico