Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Explorius naar nr. 15 bij PropertyNL

Wij zijn gestegen naar de 15e positie op de ranglijst van de grootste vastgoedontwikkelaars in Nederland! Onze solide basis maakt Explorius, zelfs in deze dynamische tijden, een betrouwbare partner en dat zien we terug. Omdat we als ontwikkelaar pur sang alle disciplines in huis hebben, kiezen wij voor een ontwikkelportefeuille met verschillende soorten opgaven en projectgroottes. We zijn als team ondernemend en slagvaardig en hierdoor in staat door te blijven ontwikkelen en groeien.

Ook in de huidige markt blijven wij ambitieus in het aantrekken van nieuwe ontwikkelposities. Naast onze thuisbasis in het oosten hebben wij vanuit ons kantoor in Utrecht een actieve groeifocus op het midden en westen van het land. Dit doen we voor eigen rekening en risico, met als doel het realiseren van multifunctionele gebieden met een concrete maatschappelijke meerwaarde. Dit uit zich in herontwikkelingen en transformaties zoals het oude Belastingkantoor in Apeldoorn, de Topicus Campus in Deventer, de KPN-locatie in Apeldoorn, en Weezenlanden-Noord in Zwolle.

Samen met onze partners blijven we bouwen aan een veelbelovende toekomst, waarin Explorius een blijvende maatschappelijk impact maakt. De complete lijst van PropertyNL vind je hier.

Geen uitdaging is te groot

Verbeeldingskracht is de sleutel tot succes

In een wereld waarin niets onmogelijk is, is geen uitdaging te groot. Ons creatieve brein staat dus nooit stil. Zo ontwikkelen wij op unieke wijze oplossingen voor gebieden en vastgoed met altijd een optimale verbinding tussen de mens en zijn omgeving.

Explore onze projecten

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico