Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Feestelijke opening Hof van Welleveld

Op donderdag 7 december was de feestelijke opening van Hof van Welleveld. Een nieuw wijkje met vijftien riante woningen, gelegen aan de Burgemeester van Dorth tot Medlerstraat in Duiven. Centraal in de wijk staat de oude burgemeesterswoning uit 1900. Volledig gerestaureerd en met dezelfde karakteristieke uitstraling als vroeger. De openingshandeling werd verricht door Bas Goossens, directeur van Explorius Vastgoedontwikkeling en wethouder Geert-Jan Schrijner. Samen plantten zij een nieuwe karakteristieke boom op de plek van de treurbeuk.

De nieuwe karakteristieke boom is een ingeloste belofte. In 2019 moest de treurbeuk op het landgoed namelijk gekapt worden omdat de conditie van de boom sterk terug liep en de toekomstverwachting van de boom beperkt was. Ook de veiligheid was in gevaar door het afsterven van takken. Daarom is afgesproken dat op de plaats van de voormalige treurbeuk een nieuwe boom teruggeplant wordt.

Groen en duurzaamheid

Tussen de woningen zijn behoudenswaardige bomen behouden en nieuwe bomen aangeplant. Er zijn ook nieuwe hagen bijgekomen. Verder is gekeken naar duurzaamheid, zo zijn er wadi’s gemaakt voor de opvang van hemelwater en in de straat zijn oude vrijgekomen klinkers hergebruikt.

Foto's van de plant van de nieuwe boom

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico