Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Geslaagd Gebiedsontwikkelingsuitje!

Op donderdag 11 april beleefden we ons jaarlijkse Gebiedsontwikkelingsuitje, een dag boordevol activiteiten. Bij ons project Weezenlanden-Noord in Zwolle leerden we meer over toekomstbestendigheid van het project en de stad, met een focus op water en waterhuishouding. Gerrit Pieter Roetert Steenbruggen kon ons hier vanuit het Waterschap meer over vertellen, bijgestaan door Willem Heese. Collega Tom liet aan de hand van een door hem gemaakte maquette zien hoe wij innovatief water opvangen, bergen, infiltreren én afvoeren in het project.

Vervolgens hebben we vanaf de Zwolse grachten de stad verkend, om de dag daarna af te sluiten met een presentatie van Iljitsj IJssebrands in de bossen van de Helmhorst en een gezellige barbecue. Al met al een zeer geslaagde dag voor team Explorius!

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico