Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Kerst draait om anderen

Het is voor ons belangrijk om in projecten een positieve maatschappelijke impact te maken. Is die impact er niet, dan richten we ons liever op een ander project. We willen gebouwen en gebieden maken waarin mensen gelukkig zijn. Alleen een huis of mooie omgeving maakt niet gelukkig, maar juist fijn contact met de mensen om je heen geeft een plek waar je je echt mee verbonden en thuis voelt. Deze kerst zoeken we op een heel praktische manier aansluiting bij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Wij hebben besloten dit jaar geen kerstkaarten te sturen naar onze relaties, maar een veelvoud van het budget hiervoor te doneren aan een instelling die met dit bedrag veel meer kan bereiken.

De stichting Vriendendiensten Deventer opereert in en rondom de @Gemeente Deventer en levert op een heel directe manier een grote positieve maatschappelijke impact binnen ons werkgebied. Ze werken vanuit zelfregie, vanuit het principe ‘mensen geen vis geven, maar mensen leren vissen’. Met onze bijdrage heeft Vriendendiensten een kerstdiner kunnen organiseren voor het Jongerencafé: jongeren met mentale klachten of uitdagingen genieten samen van een kerstmaaltijd, waarbij het draait om ontmoeting en gesprek.

De stichting Vriendendiensten Deventer zet zich in voor mensen met een psychische en/of psychosociale kwetsbaarheid in Deventer en omgeving. Mensen kunnen bij de stichting terecht voor GGZ-maatjesactiviteiten, onafhankelijke GGZ-cliëntondersteuning, zelfregie- en herstelcentra, en het jongerencafé (17 tot 30 jaar). Vriendendiensten faciliteert groepsmaatjes, vraagverheldering en advies, praktische ondersteuning op alle levensgebieden, ontmoeting, activiteiten, persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, mentale weerbaarheid, en ervaringsdeskundigheid. Al hun diensten zijn kosteloos, waarbij geen eigen bijdrage of indicatie nodig is.

We wensen je vanuit Explorius heel fijne feestdagen toe!

Onze kantoren zijn gesloten vanaf zaterdag 23 december tot en met zondag 7 januari.

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico