Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Lustrumreis Berlijn ter ere van 15 jaar Explorius

Explorius bestaat 15 jaar en dat mag gevierd worden! Dit hebben wij dan ook met elkaar gedaan in Berlijn. Met het hele team en alle partners hebben wij een fantastisch weekend gehad in de Duitse hoofdstad.

Onder het mom: ‘Alle begin is moeilijk’, begon onze reis niet al te soepel. Zo reed de trein niet vanaf Bad Bentheim en hebben wij onze reis, met heel veel vertraging, uiteindelijk per bus moeten vervolgen. Hierdoor verviel helaas het middagprogramma maar dat mocht de pret niet drukken. Aan het begin van de avond kwamen we aan in Berlijn en hebben we heerlijk gegeten bij een Italiaans restaurant. Uiteraard hebben we de dag afgesloten met een borrel, want die kon iedereen wel gebruiken.

De volgende ochtend kon het dan echt beginnen. We zijn gestart met een Trabi Safari. Een fantastische ervaring en vooral een unieke manier om alle highlights van Berlijn te ontdekken. Te voet hebben wij onze weg vervolgd met een gids richting de Reichstag. Bovenop het parlementsgebouw bevindt zich een restaurant waar we hebben genoten van een fantastische lunch in een adembenemende omgeving. Een ervaring om niet snel te vergeten.

In de middag was het tijd voor ‘Escape the city’: in drie groepen gingen we op pad om elk een eigen spoor te volgen en zo op een unieke wijze de stad te ontdekken. Uiteraard eindigde dit, heel toevallig, bij alle drie de groepen met een biertje op het terras. Om na dit intensieve dagprogramma weer een beetje aan te sterken, hebben we genoten van een diner bij ‘The Beef Grill Club’ om daarna de dag af te sluiten bij een gezellige bar.

Zaterdagochtend had iedereen tijd om, op zijn/haar eigen manier, nog even te genieten van Berlijn. De een deed dit te voet en de ander per elektrische step. Uiteraard konden we Berlijn niet verlaten zonder te hebben genoten van een schnitzel en apfelstrüdel. Dit hebben we dan ook gedaan tijdens de laatste gezamenlijke lunch.

Daarna ging het gelukkig voorspoedig met de trein, hij reed deze keer, en vertrokken we op tijd uit Berlijn zodat we ’s avonds weer lekker in Twente waren. Al met al was het een fantastische reis en hebben we ontzettend veel gelachen en genoten. Op naar het volgende jubileum!

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico