Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Nieuwe woonwijk Kayersmolen-Noord stap dichterbij

Apeldoorn is een groeiende stad en de verwachting is dat de gemeente in de toekomst zeker 180.000 inwoners telt. Dat betekent dat er nieuwe woningen nodig zijn. Eén van de gebieden waar de gemeente nieuwe woningen wil bouwen, is Kayersmolen-Noord. “Nu we met de ontwikkelaars de handtekeningen hebben gezet is de komst van deze nieuwe woonwijk een stap dichterbij,” aldus wethouder Peter Messerschmidt. “Ik ben blij dat er straks voor veel mensen een huis beschikbaar komt.”

Kayersmolen-Noord is het gebied tussen de Laan van de Mensenrechten, het Kanaal, de Mezenweg en de Kayersdijk. In de nieuwe woonwijk komt een mix van ongeveer 470 woningen verdeeld over circa 16 gebouwen van verschillende omvang. Ook komen er een aantal huizen met tuin. De woningen hebben verschillende prijsklassen en zijn voor een mix van jong en oud. Parkeren wordt opgelost in parkeergebouwen, zodat er meer ruimte overblijft voor groen en bewoners lekker kunnen zitten, sporten en spelen.

De eerste appartementen komen in de oude school op het terrein. De verwachting is dat deze eind 2024 gebouwd worden. Daarna volgt vanaf eind 2025 de bouw van de rest van de huizen en appartementen.

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico