Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Relatiedag Odijk en Naardereiland ter ere van 15 jaar Explorius

Ter ere van het 15 jarig bestaan van Explorius hebben wij dit jaar voor het eerst een relatiedag georganiseerd. Wij zijn met het hele team op pad geweest en hebben enkele waardevolle relaties gevraagd om met ons mee te gaan.

De dag begon in Bunnik waarna we op de fiets richting Odijk zijn gegaan om een bezoek te brengen aan Buurtschap ’t Burgje in Odijk. Wij zijn ontzettend trots dat we hier onlangs 143 woningen in een dorpse setting mochten opleveren, waarbij het hart van de wijk door een monumentale boerderij, boomgaard en ruime groene speeltuin wordt gevormd.

Na een uitgebreide lunch zijn we per bus vertrokken naar Naarden, waar we hebben rondgelopen over Naardereiland. Hier is, alweer ruim 5 jaar geleden, een woonwijk gerealiseerd met 45 rietgedekte villa’s die elk een eigen aanlegplek aan het water hebben. Een uniek ‘eiland’ waarmee we hopelijk veel mensen hebben kunnen inspireren. Bij dit project hebben we ook een nieuwe haven gecreëerd. Hier moesten we natuurlijk even gebruik van maken: we zijn per boot vertrokken en hebben gevaren over het prachtige Gooimeer om te eindigen in Huizen. Hier hebben we met elkaar in een informele setting genoten van een heerlijk ‘walking dinner’. Al met al was het een prachtige dag, met goed weer en een nog beter gezelschap. Wij zijn er wel over uit: volgend jaar komt er weer een Explorius relatiedag!

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico