Vastgoed- en gebiedsontwikkeling
Project

Bakkersland - Bergentheim

Type
Gebiedsontwikkeling
Status
In ontwikkeling
Plaats
Bergentheim

Ruime kavels naast de Oosterkerk

In Bergentheim realiseren we 8 kavels voor vrijstaande woningen. Aan de Kanaalweg Oost zijn al reeds 3 kavels verkocht, hierachter bevindt zich circa 5.200 meter waarop de 8 kavels gesitueerd zijn. Met kavelgroottes van 457 m2 tot zelfs 756 m2 kun je hier je woning naar eigen wens bouwen!

Locatie

Op de locatie 'Bakkersland' ontwikkelen we de kavels. Tussen Oosterkerk, Kanaalweg Oost, Van Roijensweg en omgeven door bos en bomenrij verrijzen straks 8 nieuwe woningen: vrijstaand wonen in het charmante Bergentheim. De locatie is goed ontsloten met de N343 richting Hardenberg en Kloosterhaar op slechts 500 meter van de locatie. De woningen worden ontsloten vanaf de Kanaaldijk Oost.

Klik hier voor bovenstaande afbeelding op volledig formaat.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in één van de kavels? Laat via onderstaand formulier je gegevens bij ons achter, deze worden doorgegeven aan Vrieling Makelaardij. Je kunt je interesse ook telefonisch doorgeven aan Vrieling Makelaardij: 0523-282528

Blijf op de hoogte!

Interesse?

Door hier je gegevens achter te laten laat je je interesse blijken aan Vrieling Makelaardij.

Geen uitdaging is te groot

Verbeeldingskracht is de sleutel tot succes

In een wereld waarin niets onmogelijk is, is geen uitdaging te groot. Ons creatieve brein staat dus nooit stil. Zo ontwikkelen wij op unieke wijze oplossingen voor gebieden en vastgoed met altijd een optimale verbinding tussen de mens en zijn omgeving.

Explore onze projecten

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico