Vastgoed- en gebiedsontwikkeling
Project

Hogeweg 45 - Amersfoort

Type
Binnenstedelijke ontwikkeling
Realisatie
2026
Plaats
Amersfoort

Explorius heeft in mei 2022 de locatie Hogeweg 45 in Amersfoort verworven. De locaties gelegen langs de entree van Amersfoort dichtbij het centrum. De Vlierbeek, die langs het perceel loopt, is een mooie basiskwaliteit van deze plek.

Het plan

Wij hebben het plan om hier enkele grondgebonden woningen en appartementen te realiseren.

In mei 2022 heeft de eerste participatieavond plaats gevonden met omwonenden en andere stakeholders. Er was veel animo vanuit de buurt waarbij de aanwezigen hun aandachtspunten hebben gedeeld. Een dergelijke binnenstedelijke herontwikkeling vraagt specifiek aandacht voor de zorgen en wensen vanuit de buurt, daarom is het zo goed om nog voor het vaststellen van de ontwikkelkaders informatie op te halen bij alle belanghebbenden.

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico