Vastgoed- en gebiedsontwikkeling
Project

Kögllaan 26 - Utrecht

Type
Herontwikkeling
Realisatie
2025
Plaats
Utrecht
Aantal woningen
193

Aanleiding

Het college van B&W Utrecht heeft in maart 2020 groen licht gegeven om de plannen van de initiatiefgroep met Explorius, Woonin en Studentengroepswoningen.nl verder te onderzoeken door het intentiedocument voor de Kögllaan en Manegelaan vast te stellen. Samen met de gemeente werken de initiatiefnemers aan een document waarin wensen, eisen en randvoorwaarden voor de ontwikkeling worden vastgelegd.

Het plan

Binnen het plan is ruimte voor 132 studentenkamers, verdeeld over 11 grote studentenwoningen en een complex met ongeveer 60 appartementen in de sociale huur en middenhuur. Op de begane grond is nog een maatschappelijk of commerciële ruimte gepland. Om dit plan haalbaar te maken is een verplaatsing van scoutingvereniging Derde Utrechtse Groep naar de Manegelaan nodig. Op de locatie van de opslag van Stadswerken aan de Manegelaan in de Voorveldsepolder willen zij straks een nieuw clubgebouw gaan bouwen.

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico