Vastgoed- en gebiedsontwikkeling
Project

Topicus Campus - Deventer

Type
Binnenstedelijke ontwikkeling
Bouwjaar
2023
Plaats
Deventer

Een plek voor werken, leren en wonen

Wij hebben een samenwerking met Topicus gesloten, om als risicodragende partners op te trekken in de ontwikkeling van het Topicus Carré in het centrum van Deventer. Tegenover het station ontstaat straks een aantrekkelijke plek om te werken, te leren, te wonen en te ontspannen.

Concept

Het aantrekken en behouden van talentvolle IT collega’s is cruciaal voor de groei en toekomst van Topicus. Topicus voorziet dat de strijd om talent aan zich te binden de komende jaren zeer moeilijk wordt. Daarom wil ze tegenover het station haar bestaande kantoren herontwikkelen. Hier ontstaat dan de Topicus Campus midden in de samenleving, net als hun IT oplossingen. Wij voegen in de samenwerking met het IT bedrijf de competenties die nodig zijn om deze complexe binnenstedelijke ontwikkeling tot een succes te maken.

Uitvoer en realisatie

In de afgelopen periode hebben we in samenspraak met het Q-team van de gemeente Deventer, Barcode Architects en landschapsarchitect Felixx gewerkt aan het plan. We hebben verder uitgewerkt op basis van het vastgestelde ontwikkelingsperspectief.

In het plan worden de meest waardevolle panden in het gebied behouden: de voormalige Rijkskweekschool en de panden daarachter aan de Singelstraat.

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico