Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Stel je vraag over het Raadhuisplein

Heb je een specifieke vraag over onze ontwikkeling aan het Raadhuisplein te Haren (GR) en sta je al ingeschreven op de lijst met geïnteresseerden? Stel dan je vraag via het formulier hieronder. Je vraag wordt doorgezet naar een medewerker van Explorius en je wordt niet opnieuw toegevoegd aan ons bestand met geïnteresseerden.

Laat het ons weten!

Op dit moment kunnen we je vraag helaas nog niet persoonlijk beantwoorden, maar met jouw input kunnen wel meer richting geven aan de uitvoering van dit project! We gaan kijken of we informatie over je vraag kunnen opnemen op onze projectpagina en/of eventueel kunnen beantwoorden op een toekomstige bijeenkomst.

1000 characters left
Geen uitdaging is te groot

Verbeeldingskracht is de sleutel tot succes

In een wereld waarin niets onmogelijk is, is geen uitdaging te groot. Ons creatieve brein staat dus nooit stil. Zo ontwikkelen wij op unieke wijze oplossingen voor gebieden en vastgoed met altijd een optimale verbinding tussen de mens en zijn omgeving.

Explore onze projecten

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico