Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Bedrijfsbezoek Deltion-studenten De Weezen in Zwolle

Een duurzame buurt van 2,5 hectare realiseren met slimme (energie-) installaties, een innovatief watersysteem, ruimte voor de natuur en 500 woningen: wat komt daarbij kijken?

DAGnl, Nijhuis Bouw en Explorius namen de eerstejaars bouwstudenten van het Deltion College mee in de complexe wereld van het project De Weezen. Er komt een hoop meer bij kijken dan de studenten dachten: van flora en fauna-onderzoek tot waterhuishouding, van calculaties tot bestekken. De studenten kregen een kijkje in de keuken van de ontwikkelaar, aannemer en een multidisciplinair ingenieursbureau. Mooi om op deze manier studenten kennis te laten maken met het vak!

verschil moet er zijn

Welkom in een wereld van verschil

Elke uitdaging verdient zijn eigen oplossing. Eén die op perfecte wijzen, heden, verleden en toekomst met elkaar verbindt. Om dat te kunnen bewerkstellingen werken wij bij Explorius met een hecht team en korte lijnen. Onze mensen hebben lef, zijn fanatiek en hebben passie voor hun vak. Zij kunnen het verschil voor anderen maken, dat weten ze en dat willen ze.

Explore dit project

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico