Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Eerste steen gelegd Weezenlanden-Noord Zwolle

Afgelopen dinsdag is door een toekomstige bewoner de eerste steen gelegd binnen het project Weezenlanden-Noord te Zwolle. Een unieke ontwikkeling met duidelijke meerwaarde voor de eindgebruikers. Samen gaan we hier het verschil maken!

Woningcorporatie Stichting Openbaar Belang laat in de Zwolse wijk Weezenlanden-Noord 180 verouderde huizen slopen door ontwikkelingscombinatie Nijhuis-Explorius. Deze huizen maken plaats voor een gezonde leefomgeving met minimaal 230 huurwoningen. Explorius en Nijhuis Bouw steunen Stichting Openbaar Belang bij deze ambitieuze gebieds- en vastgoedontwikkeling. Samen gaan we ervoor zorgen dat de huidige bewoners terug kunnen keren naar een nieuw, gezonder huis op een vertrouwde plek.

Bij de herontwikkeling van deze locatie staan de bewoners voorop. Zij ervaren namelijk de gevolgen van het plan en de tijdelijke overlast. Daarom mogen zij ook profiteren van het eindresultaat: een gezonde leefomgeving waar zij graag naar terugkeren. Ons plan omvat circa 500 woningen, waarvan er 230 verhuurd worden door de woningcorporatie. Het plan wordt gecompleteerd met koopwoningen en huurwoningen in de vrije sector. Zo voorzien we in de brede woonbehoefte in Zwolle.

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico