Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Sloop Handelskade gestart

Op de hoek van de Handelskade en de Brinkgreverweg stond voorheen Chinees restaurant ‘Sun Moon’. Naast het restaurant bevond zich het oude kantoorpand van Tauw.

Aan de Handelskade in Deventer zijn we begonnen met de sloop van de oude panden. Op de hoek van de Handelskade en de Brinkgreverweg stond voorheen Chinees restaurant ‘Sun Moon’. Naast het restaurant bevond zich het oude kantoorpand van Tauw. We verwachten de sloop afgerond te hebben aan het einde van 2023.

Op de locatie ontwikkelen wij De Kop Handelskade: een gezonde mix van 88 studentenwoningen, 76 sociale huurwoningen, 43 luxe appartementen en commerciële ruimte (3.000 m2 kantoren en 2 ruimtes voor horeca). . De Kop Handelskade ligt strategisch op loopafstand van het station en de gezellige binnenstad en maakt deel uit van de grotere ontwikkeling van Stadscampus “De Kien”. Hierbij wordt het hele gebied tussen station en stadscentrum getransformeerd tot een multifunctionele plek met ruimte voor wonen, bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden.

VERSCHIL MOET ER ZIJN

Entree voor de stadscampus

De Handelskade in Deventer is een unieke plek in de stad met kantoor, appartementen, studentenwoningen en ruimte voor horeca rondom een verbindend plein. Hier realiseren we een plek om te leven.

Explore dit project

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico