Vastgoed- en gebiedsontwikkeling

Informatiebijeenkomst ontwerp bestemmingsplan bedrijventerrein De Telgen III

Explorius Vastgoedontwikkeling B.V. uit Rijssen gaat het huidige bedrijventerrein De Telgen II uitbreiden. De grond gelegen tussen de Dorpsstraat en die grenst aan de zuidzijde van de Poelweg wordt ontwikkeld tot nieuw bedrijventerrein Telgen III met een totale grootte van ca. 5 hectare.

Tijdens de informatiebijeenkomst van januari 2022 gaven we een toelichting op de plannen en hebben wij uw reactie daarop mogen ontvangen. Het bouwplan is in samenspraak met gemeente nader uitgewerkt, waarbij uw op- en aanmerkingen zoveel als mogelijk zijn verwerkt.

Om de bouwplannen uit te kunnen voeren is een wijziging van het bestemmingsplan nodig.

Het college van burgemeester en wethouders heeft onlangs ingestemd met het verzoek om het wijzigen van het bestemmingsplan ter inzage te leggen.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 2 februari 2023 voor een periode van zes weken ter inzage.

Tijdens de informatiebijeenkomst die wordt georganiseerd op 15 februari 2023 bent u tussen 19.00 en 21.00 uur van harte welkom om u bij te praten over de plannen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Brasserie Dertien, gelegen aan de Dorpsstraat 17 in Heeten..

Bent u 15 februari verhinderd of volgt u de bouwplannen liever online? Op onze projectpagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Voor de pers
Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Explorius Vastgoedontwikkeling BV
Koen Sueters
k.sueters@explorius.nl

Dat ene kopje koffie kan het verschil maken

Een betekenisvol verschil maken voor de eindgebruiker is voor ons een voorwaarde van bij elke ontwikkeling. Dit doen wij met visie, creativiteit en slagkracht maar vooral met respect voor mens en zijn omgeving. Samen maken we een wereld van verschil. Meer weten? De koffie staat klaar!

Altijd up-to-date

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ben altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en verhalen.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico