Kroezenhoek West

gebiedsontwikkeling

Bedrijfskavels en

woonwerkkavels in Den Ham

Explorius ontwikkelt in Den Ham in samenspraak met de gemeente industrieterrein Kroezenhoek West. De locatie bevindt zich aan de Vriezendijk en is bijna 10 ha groot.
Kroezenhoek Plan

Aanleiding

Enige jaren geleden zag Nijhuis Bouw mogelijkheden voor de aankoop van grond. Deze grond sloot aan bij andere gronden die bestemd waren als bedrijventerrein. Dit creëert waarde: mogelijkheden voor uitbreiding van een bestaand bedrijventerrein zijn een kans voor ons. Nijhuis legde de gebiedsontwikkeling bij Explorius neer. 

Kroezenhoek Drone
Kroezenhoek Groen

Ontwikkeling

Aan de oostkant wordt de locatie begrensd door bestaand industrieterrein en aan de westkant door de vestiging van Roelofs uit Den Ham. Aan de noordkant vloeit het gebied over in woningbouw. Genoeg reden om in het plan aan de noordzijde te voorzien in woon/werkeenheden. Tussen het woongebied en de toekomstige woon/werkeenheden heeft de gemeente in het voorjaar van 2014 een prachtige vijverpartij en groen aangelegd.

Uitvoering

Het bestemmingsplan is voor de eerste fase vastgesteld. Naast regulier bedrijfsterrein is aan de Vriezendijk de mogelijkheid om enkele woon/werkeenheden te realiseren. Er zal sprake zijn van een grote vrijheid in kavelgrootte en volledige vrijheid voor de koper in het ontwerp en de bouw van de toekomstige woon/werkeenheid en bedrijfsbebouwing.


Oppervlakte: 6 hectare

Locatie: Kroezenhoek, Den Ham

Status: in verkoop / uitvoering

Informatie: 

Bouwadvies en begeleiding: 

Rob Westerhof
info@rwbouwinzicht.nl
tel 06-50204400

Makelaar: 

Baltes Makelaars
info@baltesmakelaars.nl
0548-745100


Logos Baltes En Rwbi